2013-09-10 09:20:11• hírek • Blikk.hu

Hét év után szakított hűtlen barátnőjével Kefir

Hét év után végleg szakított kedvesével Kefir. Az énekes és egykori szerelme, Erika egy viharos kapcsolat után három hónapja úgy döntött, hogy külön utakon folytatják, mert már többszöri próbálkozás után sem sikerült megmenteniük a kapcsolatukat.

A Blikknek sikerült elérnie Kefir egyik közeli barátját, aki elmondta, hogy valóban hűtlenség miatt szakítottak a fiatalok.

– Nagyon kiborult, amikor megtudta, hogy Erika titokban másnál keresi a boldogságot – mondta a barát. Kefir tehát most szembesülhetett azzal, hogy mit élt át Erika, amikor ő csalta meg a lányt, és ekkor jöttek rá, hogy nem működik a kapcsolatuk, inkább elengedik a másikat.

– Igen, a hír igaz, sajnos az a bizonyos hetedik év nálunk is beütött, pedig korábban nevettem az ilyesmin – sóhajtott Kefir, amikor az elválás okairól kérdeztük. Az énekes bevallotta, hogy az utóbbi időben sejtette, hogy Erikával nem életre szól a viszonyuk. Emlékezetes, tavaly még attól volt hangos a sajtó, hogy Kefir megcsalta barátnőjét, ám a párnak akkor még sikerült kibékülnie. Most pedig olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy a lány és az énekes is kikacsintott a kapcsolatból, ami egyben most a nagy szerelem végét jelentette.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: